Carduri PVC

Pe aceasta pagina gasiti cardurile noastre preimprimate dar si echipamentele si consumabilele necesare tiparii cardurilor de fidelitate, cardurilor VIP, cardurilor de  membru, sau a legitimaţii control acces si/sau pontaj…

Pe aceasta pagina gasiti cardurile noastre preimprimate dar si echipamentele si consumabilele necesare tiparii cardurilor de fidelitate, cardurilor VIP, cardurilor de  membru, sau a legitimaţii control acces si/sau pontaj pentru situatia in care aveti deja o imprimanta de carduri. Daca doriti mai multe informatii sau o oferta personalizata nu ezitati sa ne contactati.

Alegeti din produsele prezentate sau cereti-ne oferta  pentru cardurile de fidelitate preimprimate la care reuşim să oferim preţuri competitive, sub nivelul pieţei, deoarece avem o unitate proprie de producţie a cardurilor în Târgu Mureş, realizat din fonduri UE si certificata ISO. Indiferent de tiraj, cardurile de fidelitate sunt imprimate în imprimante speciale pe foi mari de PVC, după care sunt tăiate la mărimeade 86×54 mm, adică mărimea unui card barcar. Grosimea cardurilor este tot conform standardelor, de 0.76 mm (asemenea cardurilor emise de bănci).

Va oferim si urmatoarele servicii:

I. Personalizare carduri din plastic. Imprimare carduri nominale – informatii variabile pe carduri

Majoritatea cardurilor, deşi au aceeaşi grafică, conţin si elemente unice: un număr de serie sau un cod de bare, numele, fotografia şi alte date ale posesorului,etc.

Grafica de bază a cardurilor (elementele comune de design) se imprimă cu metoda sus menţionată, iar datele care diferă de la card la card se imprima ulterior cu imprimante de carduri cu transfer termic. Această personalizare ulterioară se poate efectua în culorile: negru, alb, galben, roşu, albastru, verde, auriu, argintiu, sau color (se foloseşte de obicei pentru imprimarea legitimaţiilor cu poză).

II. Elemente auxiliare pe carduri – finisaje speciale. Carduri de fidelitate – carduri de control acces – carduri cadou

După imprimarea şi personalizarea cardurilor, acestea pot fi finisate cu diferite metode speciale pentru a Ie conferi siguranţă sau eleganţă. Toate cardurile produse de noi au un finisaj de rezistenţă inclus în preţ: sunt carduri laminate. Dacă vrei siguranţă împotriva falsificări cardurilor putem aplica, în afară de metodele tradiţionale de securizare holograme pe carduri.

Pentru a le oferi un aer de eleganţă poţi opta pentru carduri de culori metalice, forme în relief, bandă răzuibilă, bandă de semnătură, imprimare cu culori metalice (auriu, argintiu), carduri parfumate, carduri autocolante sau chiar o textura speciala cum ar fi: blană, jeans etc.

Cardurile pot fi perforate pentru a fi folosite ca şi ecuson sau legitimatie sau pot fi realizate in forma detaşabilă (tricard), un card de dimensiuni standard se rupe în 3 bucăţi, fiecare bucată fiind un breloc pentru chei.

Afișez 1 - 12 din 70 de rezultate

  • Precomandă
  • Call for Price