Garantii

Citeşte garanţiile pe care ne asumăm la produsele livrate sau in cazul implementarii proiectelor tale!

1Nu suntem doar un magazin online. Orice probleme ai întâmpina sau întrebări ai avea, ne poţi contacta oricând pentru suportul nostru tehnic GRATUIT atât înainte, cât şi după implementare. Îţi garantăm ajutor telefonic imediat şi răspuns la sesizări scrise în max. 8 ore de la primirea lor.

2. Livrăm în maxim două zile de la comandă orice produs din stoc și respectăm întotdeauna termenul de livrare confirmat. Dacă din greşeala noastră comanda nu ajunge la tine în timp, îţi rambursăm valoarea totală a transportului, dar poți să și renunți la produse.

3. Verificăm și testăm manual fiecare produs, fiecare card personalizat de noi, ca la tine să ajungă numai cele fără imperfecţiuni şi probleme de fabricație. Astfel, pentru fiecare card neacceptat iţi trimitem două perfecte, iar dacă numărul cardurilor defecte depăşeşte 2% din comanda ta primești o reducere de 50% din următoarea comandă.

4. Înainte ca echipamentele comandate să ajungă la tine, deschidem cutia şi testăm produsul, iar în cazul imprimantelor montăm consumabilele comandate, astfel încât la tine să ajungă numai cele perfect funcţionale și să le poți folosi din prima clipă.

5. Livram gratuit orice comandă plasată pe site-ul nostru care depășește 1000 RON+TVA si ale cărei adresa de livrare nu presupune taxe suplimentare (se află în rețeaua Fan Courier sau Urgent Curier)

6. În cazul proiectelor mai mari, pentru o mai bună înţelegere a necesităţilor tale ne deplasăm la tine oriunde în ţară, chiar şi înainte de contractare, ca să discutăm despre soluția optimă și să venim cu câteva propuneri. Fără obligații din partea ta.

7. Beneficiezi de instruirea gratuită a persoanelor care vor utiliza echipamentele cumpărate de la noi. Pentru oricâte persoane, oricâte şedinţe ai avea nevoie pentru a înţelege perfect modul de funcţionare în vederea utilizării la capacităţile maxime a echipamentelor.

8. Suntem parteneri autorizaţi: Motorola / Zebra, Tysso, ACS, Honeywell, Evolis, CIM, Dell -Wyse, Datalogic. De aceea ai garanția calității unor mărci de renume și primești prin intermediul nostru suport tehnic de la departamentele tehnice ale acestor producători renumiți.

9Suntem disponibili oricând! Pentru că ideile bune și nevoia pentru informații nu țin cont de progamul de lucru, poți să ne suni oricând pe numerele noastre de mobil.

10. Dacă găseşti pe piaţă o ofertă mai profesională și la un preţ mai redus . . . vom concepe un pachet de servicii şi mai atractiv pentru tine. Anunță-ne!

Oferim liniştit aceste garanţii, deoarece ne simţim în siguranţă. Avem încredere în produsele şi serviciile noastre şi în cazul (rar) în care picăm la orice punct a profesionalismului suntem dispuşi de a suporta consecinţele lui.

TE interesează? Ai întrebări? Ai planuri dar nu ştii pe ce drum să porneşti?

Colegii noştri din birou aşteaptă telefonul tău!