Termene si condiții

Folosirea (vizitarea sau comandarea produselor) acestui site implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in bune conditii a site-ului se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor.

I. Despre Noi

Serviciul  www.idsystem.ro este oferit de S.C. ID SYSTEM S.R.L. cu sediul in Str. Matei Corvin nr. 5, Tirgu Mures, Jud. Mures.

Ne puteti contacta prin urmatoarele mijloace:

Prin posta la adresa de corespondenta: Str. Matei Corvin nr. 5, Tirgu Mures, Jud. Mures

Prin e-mail la urmatoara adresa: office@idsystem.ro – pentru intrebari referitoare la procedura de plasare a comenzilor, metode de plata, metode de livrare, etc.; pentru initiere colaborari si parteneriate; pentru suport tehnic si intrebari legate de utilizarea echipamentelor comercializate; pentru intrebari referitoare la procedura de tiparire carduri.

Prin telefon la numarul: +40-265-210.375 / +40 – 722 – 362.483 / +40 – 752-19.44.25
Prin fax la numarul: +40-265-210.375

II. Despre  www.idsystem.ro

www.idsystem.ro este un serviciu e-commerce care ofera utilizatorilor sai posibilitatea de a intra in posesia produselor afisate. Achizitia produselor se face pe baza comenzilor primite prin site. Societatea SC ID SYSTEM SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru eventualele erori provocate de aceasta pagina de web, sau pentru eventuale pagube de orice fel produse prin folosirea nepotrivita a produselor cumparate prin intermediul nostru.

III. Proprietatea Intelectuala

Continutul si designul  www.idsystem.ro, precum si orice alt material avand legatura cu acesta trimis dvs. prin email sau furnizat dvs. prin orice alta modalitate (exemplu: articole, design, descriere produse si orice alte materiale), apartin Societatii si/sau colaboratorilor sai – acolo unde acest lucru este specificat in mod expres – (drept de autor) si sunt protejate de legislatia privind proprietatea intelectuala. Nu puteti utiliza, reproduce sau permite nimanui sa utilizeze sau sa reproduca materialele www.idsystem.ro fara a detine o permisiune scrisa, prealabila din partea Societatii.
Nu puteti folosi cadre („frames” in sensul limbajului HTML) sau tehnici de incadrare („framing techniques” in sensul limbajului HTML) pentru marci, logo-uri, sau alte informatii protejate de legea copyrightului (inclusiv imagini, texte, interfete, formulare) ale www.idsystem.ro fara a detine o permisiune scrisa, prealabila, din partea Societatii.

Este permisa crearea limitata, revocabila si neexclusiva a hiperlinkurilor catre pagina de index a  www.idsystem.ro, atata timp cat aceasta actiune nu prezinta serviciul  www.idsystem.ro intr-o lumina falsa, inselatoare, derogatorie sau ofensiva. Nu puteti folosi logo-ul firmei sau alte proprietati grafice, sau marci ca parte a hyperlinkurilor fara a detine o permisiune scrisa, prealabila, din partea Societatii.

IV. Inregistrarea ca utilizator

Site-ul www.idsystem.ro poate fi accesat in mod gratuit, iar simpla navigare in paginile acestuia nu este conditionata de inregistrarea ca utilizator (crearea unui cont de utilizator pe Site). Pentru a beneficia insa de anumite servicii oferite de Site, precum achizitionarea produselor oferite de acesta, vizualizarea ofertelor de pret, primirea newsletterului  www.idsystem.ro sau verificarea situatiei unor comenzi proprii, va trebui sa va inregistrati ca utilizator (sa va creati un cont de utilizator pe Site). Inregistrarea ca utilizator presupune acceptarea prealabila de catre dvs. a Termenilor si Conditiilor de utilizare a www.idsystem.ro si a Politicii de Confidentialitate a acestuia. Aceste reglementari constituie baza contractuala a raporturilor dintre utilizatori si Societate.

Intrucat prevederile Termenilor si Conditiilor de utilizare si ai Politicii de Confidentialitate pot fi modificate, va rugam sa le revedeti periodic. In conditiile in care nu veti mai fi de acord cu prevederile acestora, va rugam sa nu mai accesati/folositi serviciile  www.idsystem.ro.

Daca folositi acest Site, sunteti responsabili cu privire la pastrarea confidentialitatii datelor de acces in contul dvs. de utilizator, creat pe Site si sunteti de acord sa va asumati responsabilitatea pentru toate activitatile efectuate din contul dvs. de utilizator, creat pe Site.

www.idsystem.ro nu poate vinde produse copiilor sub 14 (paisprezece) ani, dar le vinde adultilor, care sunt autorizati sa efectueze plati online cu cardul sau prin orice alta metoda de plata acceptata de www.idsystem.ro.
www.idsystem.ro isi rezerva dreptul de a inchide conturi de utilizatori, de a modifica sau elimina texte, imagini, hyperlinkuri, sau de a refuza vanzarea de produse, la propria sa discretie.

V. Datele Personale

Prin inregistrarea ca utilizator al www.idsystem.ro va vom solicita o serie de date personale, precum numele si prenumele, adresa de email, dar si alte informatii cu caracter personal, care sa permita identificarea dvs. ca utilizator al serviciului www.idsystem.ro. De asemenea, pentru a va abona la newsletterul sau alertele www.idsystem.ro va trebui sa ne comunicati o adresa de e-mail valida precum si alte date legate de dvs. Va rugam sa accesati pagina in care va este prezentata Politica de Confidentialitate pentru a va informa cu privire la informatiile colectate de www.idsystem.ro, cu privire la modul in care sunt folosite acestea, precum si la drepturile cu privire la protejarea intimitatii dvs.

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, sau de a modifica continutul site-ului www.idsystem.ro, va fi considerata o tentativa de fraudare a site-ului si va genera inceperea cercetarii penale impotriva aceluia sau acelora care au incercat acest fapt.

VI. Procedura de cumparare

Pentru a cumpara si intra in posesia produselor oferite spre vanzare pe www.idsystem.ro este necesara parcurgerea urmatorilor pasi:

– identificarea si alegerea produselor
– inregistrarea dvs. ca utilizator al www.idsystem.ro
– efectuarea platii produselor. Plata se efectueaza in sistem ramburs la curierul care livreaza marfa, prin numerar sau prin transfer bancar/ordin de plata, in conditiile reglementate la Capitolul VII, ramburs, iar costul final va contine pretul produsului comandat cu TVA inclus, pretul livrarii si, daca este cazul, pretul timbrului verde, in conformitate cu dispozitiile HG 448/2005.
– livrarea produselor comandate si achitate va fi insotita, daca este cazul, de certificatul de garantie, de certificatul cu privire la service-ul post-vanzare asigurat de catre producator/ importator/ distribuitor si / sau alte certificate daca este cazul.
– costul pentru livrarea produselor se transmite telefonic la confirmarea comenzii de catre client. Nu se poate afisa un cost fix in cadrul facturii proforme care se genereaza datorita diversitatii gamei de produse. Costul de transport se stabileste in functie de greutatea coletului si destinatia acestuia.

Prin lansarea unei comenzi electronice sau telefonice pe www.idsystem.ro, sunteti de acord cu forma de comunicare (telefonica sau prin e-mail) prin care Site-ul isi deruleaza operatiunile.

VII. Cum cumpar?

VII.1. Preturile

Preturile produselor prezentate pe www.idsystem.ro sunt afisate in RON FARA TVA si reprezinta preturile finale de cumparare. Preturile finale de cumparare pot fi preturi sugerate de catre producatori sau furnizori, sau pot fi estimate in functie de preturile standard practicabile la nivelul industriei produsului comercializat. Societatea noastra depune eforturi considerabile pentru ca preturile finale de cumparare sa reprezinte cele mai competitive preturi de pe un anumit segment de produse sau pentru o anumita perioada. Preturile finale de cumparare se gasesc actualizate in dreptul fiecarui produs care permite afisarea contravalorii acestuia.

VII.2. Metode de plata

Pentru efectuarea platii produselor comandate, puteti alege dintre urmatoarele metode de plata: transfer bancar/ordin de plata, sau cash la livrare.

VII.2.1. Cum cumpar si platesc produse de pe site-ul  www.idsystem.ro prin transfer bancar/ ordin de plata?

Puteti cumpara produse prin www.idsystem.ro urmand urmatorii pasi:

a. Selectati produsul pe care doriti sa-l achizitionati si apasati pe linkul „Comanda acum”.
b. Daca sunteti deja client va logati, daca nu, introduceti datele societatii pe care o reprezentati.

Aceste informatii sunt necesare pentru procesarea corecta si eficienta a comenzii plasate de catre dvs. Va rugam sa completati corect formularul si sa indicati Daca ati ales modalitatea de plata prin transfers bancar, dupa efectuarea platii va rugam sa ne trimiteti o confirmare de plata la adresa  office@idsystem.ro, in maximum 2 de ore pentru a putea procesa comanda in aceeasi zi lucratoare.

VIII. Transportul si taxele de transport

Transportul produselor catre destinatar se efectueaza prin intermediul unui curier rapid (Fan Curier, Urgent Curier etc.)

Livrarea se efectueza in maxim 48 de ore de la primirea confirmarii existentei produselor comandate in stoc (in luna Decembrie curierii rapizi nu garanteaza ca livrarea se poate efectua in 48 de ore datorita volumului mare de comenzi pe care il au).

Taxele de transport nu sunt incluse in preturile produselor afisate pe site.
Taxele de transport difera de la un curier la altul si pot fi calculate pe site-ul curierului rapid.
Taxele de transport sunt formate din taxa de transport a produsului catre destinatar si taxa de transport a rambursului catre expeditor.

Clientul poate alege cu ce curier doreste sa se faca livrarea (va rugam sa verificati daca curierul ales de catre dumneavoastra are reprezentanta in orasul in care doriti sa se faca livrarea).

In situatia in care nu se specifica in cadrul comenzii cu ce curier doriti sa se faca livrarea, aceasta se va face prin intermediul  Fan Curier.

IX. Descrierea si returnarea produselor

www.idsystem.ro depune toate eforturile pentru a fi cat se poate de precis. Cu toate acestea, www.idsystem.ronu garanteaza ca descrierile produselor sau a altor tipuri de materiale care au legatura cu acestea sunt precise, complete, curente sau fara erori. Daca un produs oferit de catre www.idsystem.ro difera fata de descrierea aferenta acestuia de pe Site, il puteti returna respectand prevederile Politicii de returnare a produselor a Site-ului si in conformitate cu legislatia romana in vigoare.

IX.I. Termenul  și modalitatea de returnare

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, în termen de 5 zile lucrătoare de la denunțarea contractului, folosind același serviciu de transport cu care s-a făcut expedierea. S.C. ID System S.R.L. va înapoia contravaloarea comenzii în cel mult 30 de zile de la data denunțării în scris a contractului. Suma înapoiată, cât și condițiile de returnare nu includ cheltuielile de transport. Nu se acceptă pentru returnare produsele care prezintă modificări fizice, lovituri, ciobiri, zgârieturi, șocuri etc..

În cazul în care au fost achiziționate mai multe produse de același fel, nu se poate returna decât un singur produs desigilat, restul cantității fiind acceptată doar dacă produsele sunt sigilate.

IX.II. Produsele primite defecte:

În eventualitatea în care produsul achiziționat este nefuncțional sau prezintă vicii de fabricație, acesta va fi înlocuit cu un produs funcțional, cu condiția notificării în scris a S.C. ID System S.R.L. sau prezentarea la sediul societății cu produsul respectiv în termen de 48 de ore de la primirea produsului.

IX.III. Condiții generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme cu specificațiile de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fără implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, în urma unei notificări scrise, în care se va specifica natura lipsei de conformitate. Clientul poate solicita returnarea contravalorii produsului sau înlocuirea cu unul conform. Dacă S.C. ID System S.R.L. nu poate înlocui produsul cu unul conform, se va restitui contravaloarea produsului.

Coletele ce nu corespund din punct de vedere estetic vor fi refuzate. Pentru a se evita neînțelegerile, coletul va fi fotografiat și se va întocmi împreună cu reprezentantul firmei de curierat un proces verbal în care se va specifica starea coletului.

Produsele software (imprimante de carduri, cititoare de carduri, imprimante de etichete etc.) nu se pot returna decat sigilate. Ruperea sigiliului atrage imposibilitatea returnării produsului. S.C. ID System S.R.L. nu poate fi făcută răspunzatoare pentru produsele software comandate și desigilate.

S.C. ID System S.R.L. poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produselor uzate, deteriorate, fără ambalaj etc., pentru readucerea lor la starea inițială, taxe care pot avea o valoare între 0 și 50% din valoarea inițială a produsului.

Costul transportului produselor de la S.C. ID System S.R.L. către client și de la client către S.C. ID System S.R.L. revine în responsabilitatea clientului.

Ne rezervam dreptul de a refuza acceptarea returului în situatia unor abuzuri (returnări repetate), costul transportului înapoi către cumpărător se va face pe cheltuiala acestuia.

X. Garantie si service postvanzare

Toate produsele www.idsystem.ro au o garantie de minim an.

XI. Politica de confidențialitate

Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată, și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, S.C. ID SYSTEM S.R.L. are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană. Scopul colectării datelor este de confirmare a comenzilor.

Sunteti obligati să furnizați datele, acestea fiind necesare procesării comenzilor. Refuzul dvs. determină imposibilitatea finalizării comenzilor. Informațiile înregistrate sunt destinate exclusiv utilizării de către operator.

Drepturile dvs.

Dacă doriți să primiți informații despre produsele, serviciile sau evenimentele oferite sau organizate de către S.C. ID SYSTEM S.R.L., acordul dumneavoastră este necesar.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiați de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a vă adresa justiției. Totodată, aveți dreptul să vă opuneți prelucrării datelor personale care vă privesc și să solicitați ștergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteți adresa cu o cerere scrisă, datată și semnată la S.C. ID SYSTEM S.R.L. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a va adresa justiției.

Dacă unele dintre datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informați cât mai curând posibil.

XII. Prezentarea ofertei

ID SYSTEM S.R.L. isi rezerva dreptul de a opera oricand, orice modificari asupra preturilor si datelor tehnice prezente pe site-ul www.idsystem.ro, fara o instiintare prealabila. Datele tehnice prezente pe site-ul www.idsystem.ro au caracter informativ si nu reprezinta o obligatie contractuala. Fotografiile de pe site-ul www.idsystem.ro au caracter informativ si pot exista diferente intre acestea si produs.