Etichete, benzi textile

Ce este de ştiut despre etichetele autocolante de la ID System? Etichetele pe care le comercializăm sunt compatibile cu orice imprimantă de coduri de bare, indiferent de…

Ce este de ştiut despre etichetele autocolante de la ID System?

Etichetele pe care le comercializăm sunt compatibile cu orice imprimantă de coduri de bare, indiferent de tip şi marcă (Zebra, Citizen, Intermec, Sato, TSC, Datamax, etc.).

Ca să primeşti exact ceea ce ai nevoie, etichetele le livrăm la diferite dimensiuni de rolă ( oricâte etichete pe rolă)

comercializăm peste 1000 de mărimi standard de etichete rectangulare şi rotunde, de la 12×7 mm la 120×220 mm, dar la cererea Ta le putem tăia şi la dimensiunea dorită.

pe etichete se pot imprima: coduri de bare, logo-ul, datele firmei, denumirea, descrierea produselor, etc. Etichetele pot conţine date variabile, adică: coduri de bare diferite, numere de serie, lot, etc.

Ce fel de etichetă ţi se potriveşte?

  • etichete termo (DT, direct termic) – sunt folosite pentru scopuri cu o durată de viată scurtă ( etichete pentru patiserie, cântare digitale etc.)
  • etichete cromo – (TT, termotransfer) numite şi etichete velum imprimaţi etichete cromo dacă aveţi nevoie de etichete cu o durată de viaţă ridicată. Etichetele cromo pot fi aplicate pe orice material: carton, metal, plastic, hârtie etc. având o aderenţă mare la aceste suprafeţe.
  • etichete de plastic (etichete PVC,etichete polietilenă) – destinate în special pentru produse care circulă în medii aspre. Aceste etichete au o aderenţă foarte mare, nu pot fi rupte, iar imprimarea nu poate fi ştearsă.
  • etichete friabile sau etichete de sigiliu tip VOID imprimabile la fel ca celelalte etichete pentru executarea de sigilii.
  • etichete textile executate dintr-un material răşinos sub formă de fibre care imprimate cu un ribon special oferă rezistenţă la spălare, uzură fizică şi curăţare chimică.

Afișez 1 - 12 din 22 de rezultate