Despre noi

Compania ID System SRL s-a lansat pe piata din Romania in anul 2006 pentru a sustine partenerii locali in a-si dezvolta propriile afaceri cu ajutorul sistemelor de identificare automata. Pentru a oferi servicii la cele mai ridicate standarde, ne-am asociat cu un investitor strain important, firma Sarkany ZRT din Ungaria, cu o vasta experienta internaționala în domeniu.

Domeniile noastre de activitate:

  1. productia cardurilor de fidelitate si implementarea sistemelor de loialitate
  2. realizarea de sisteme, vanzarea de echipamente si consumabile pentru identificare automata cu ajutorul codurilor de bare si a cardurilor inteligente
  3. proiectarea și implementarea sistemelor de ticketing si acces stadioane, sali poilvalente, stranduri, saline si centre wellness si spa
  4. proiectarea si executia sistemelor de control acces in parcari subterane si supraterane, sisteme de masurare a gradului de ocupare, automate de parcare stradale
  5. instalarea de sisteme de control acces si pontaj pentru birouri, fabrici si scoli

 

1. In anul 2013 am achizitionat prin fonduri europene o linie de utilaje moderna de imprimare a cardurilor de fidelitate implicandu-ne in mai multe proiecte locale, dar și internaționale. Astfel, ne putem mandri astazi cu o capacitate de productie de aproximativ 7000 de carduri pe zi, producand anual in jur de 1 milion de carduri. Totodata am investit si in echipamente si softuri speciale de personalizare a cardurilor, astfel putem realiza imprimarea codurilor de bare, codarea benzii magnetice sau embossarea cardurilor.

Astazi iti oferim:
–  carduri de fidelitate, carduri de acces, carduri cadou
–  imprimante si cititoare de carduri si consumabile
–  aplicatii software necesare pentru sisteme de fidelitate cu puncte bonus si reduceri procentuale
–  solutii complete de identificare, marketing, ticketing etc., prin carduri

2. Folosirea sistemelor cu coduri de bare este cea mai veche, dar si cea mai folosita metoda de identificare automata. Odata cu cresterea popularitatii codurilor de bare, modurile de codare si citire barcode dar si intrebuintarea lor s-a diversificat.
Telul nostru este de a-ti oferi un ajutor cat mai profesional in a identifica si implementa o solutie completa bazata pe studiul necesitatii tale, care ti se potriveste ca o manusa. Pentru asta tinem un contact direct cu distribuitori din toata lumea cautand in totdeauna cele mai performante produse la cele mai mici preturi.

3Sistemele de control acces si ticketing pentru stadioane, ștranduri si wellness spa-uri si-au facut loc in portofoliul nostru prin imbinarea cunostinţelor din domenii diferite (coduri de bare, carduri, software). Am realizat astfel propriul sistem, pe care il adaptam cerintelor fiecarui client, in functie de nevoi si specificatiile locului, acesta fiind unul din cele mai mari avantaje ale acestui sistem dupa pretul lui. Referintele noastre se pot vizita in toata tara, de la Arad pana la Constanta, de la Carei pana la Calarasi, sau de la Iasi pana la Sovat, de la partii de ski aflate la inaltime pana la saline aflate subteran.

4. Avem cateva referinte pentru instalarea sistemelor de parcare cu plata automata la hoteluri sau parcare private. Aceste parcari functioneaza cu bilete cu cod de bare, iar tariful poate sa fie unic sau calculat in functie de timpul petrecut in parcare.

5. Sistemele de pontaj al angajatilor devine o necesitate odata cu cresterea numarului de angajati, in felul acesta existand o evidenta foarte concreta privind orele lucrate, cele suplimentare si intarzierile.