Imprimante de carduri

ID System este distribuitor autorizat pe piața de imprimante de carduri Evolis, Edisecure, Evolis, Matica Imprimantele de card de birou sunt destinate unui volum mai mic…

ID System este distribuitor autorizat pe piața de imprimante de carduri Evolis, Edisecure, Evolis, Matica

Imprimantele de card de birou sunt destinate unui volum mai mic de carduri, în special pentru imprimare carduri de control acces sau personalizare carduri preimprimate.

Imprimanta de carduri functionează cu metoda de imprimare termo-transfer (transfer termic). Pentru acesta are nevoie de două consumabile esențiale: cardurile albe și riboane. Cardul blank introdus în imprimantă se mișcă împreună cu ribonul și trece sub o componentă numită cap de imprimare termic. Sub acțiunea acestuia, culoarea este transferată de pe ribon pe card.

Firma italiana MATICA produce imprimante de carduri, sisteme de persoanlizarea a cardurilor și sisteme de embossare a plăcuțelor de metal, fiind furnizorul oficial al guvernului SUA, iar distribuitorul firmei în România este SC ID System SRL.

Evolis este cea mai cunoscută marcă de imprimante de carduri, fiind renumită pentru performanțele sale și pentru costul mic al consumabilelor.

Pentru toată gama de imprimante de carduri, oferim toate consumabilele necesare: riboane, carduri blank, carduri color, kit-uri de curățare, software editare carduri etc.

Cu ajutorul unei imprimante de card cu transfer termic, se poate realiza personalizarea fiecărui card în parte cu un număr de identificare, cod de bare sau chiar o fotografie. Aceste imprimante sunt potrivite pentru imprimarea unor cantități de carduri mai mici de 2000 de bucăți. Dacă cantitatea depașește acest număr, atunci tiparul offset este mai convenabil.

Afișez toate cele 4 rezultate

  • Precomandă
  • Termen de livrare 4-7 zile
  • Termen de livrare 4-7 zile
  • Termen de livrare 4-7 zile